041-687-268
Električni skuter NIU MQi+ Lite

Električni skuter NIU MQi+ Lite

Celotna ponudba električnih skuterjev na smartelektro.si

Lahek in okreten električni skuter M Lite je v letošnjem letu na voljo v metalik modri in črno/rdeči barvi.
Prenovljena serija M+ združuje moderen stil in učinkovit dizajn ter sedaj nudi udobje dvema potnikoma. Model M+ v različici Lite je opremljen z 31Ah litij-ionskim akumulatorjem, ki pri hitrosti 25km/h zadostuje za do 80 kilometrov vožnje, pri 45 km/h pa do 50 kilometrov z enim polnjenjem. Model M+ ima bogato serijsko opremo, ki vključuje tudi tempomat, avtomatski izklop smernikov, alarm in dinamični LED žaromet.

Baterija ima priročen ročaj in tehta le 10 kilogramov, zato jo lahko napolnite kjerkoli in kadarkoli, enostavno kot mobilni telefon.

Akcijska cena je končna cena z odšteto subvencijo Eko Sklada v višini 500€ (skuter je potrebno kupiti po redni ceni, nato pa vam Eko Sklad povrne subvencijo v višini 500€ na vaš TRR v roku 60 dni od oddaje vloge. Vlogo vam izpolnimo pri nas).

Cena
1998,00 €1498,00 €
Barve
črna, modra, rdeča, srebrna

Cene so dane za kos in so brez 22% DDV-ja ter ne vsebujejo stroška dodelave. Upoštevajte osnovna pakiranja in minimalno neto vrednost naročila blaga 100,00 € + DDV (za to vrednost lahko izberete oz. naročite en artikel).