Pogoji poslovanja

Kdo smo

Smo podjetje, ustanovljeno leta 1991. Ukvarjamo se z veleprodajo poslovnih in promocijskih daril. Darila opremimo z vašim znakom-logotipom na naše blago v obliki tiska, vezenja, slepega tiska, flok tiska oziroma po dogovoru z vami z drugo obliko identifikacije. Glede na vaše želje pripravimo različne promocijske darilne sete.

Komu je namenjena prodaja 

Veleprodaja poslovnih daril in promocijskega materiala je namenjena prvenstveno pravnim osebam: (d.o.o., s.p., k.d., d.d.-jem...) z naročilnico, kopijo registracijskega lista z identifikacijsko številko za DDV, izjemoma tudi fizičnim osebam ob upoštevanju navedenih pogojev in pogojev glede vrednosti in količin. Artikli so prvenstveno namenjeni pravnim subjektom v reklamne in promocijske namene, zato niso opremljeni z deklaracijami, navodili v slovenskem jeziku in nimajo garancije.

Dobava blaga IN VZORCEV

Rok dobave za naročilo poslovnih daril in promocijskega materiala na zalogi je 3-5 dni brez dotiska, za blago iz zaloge v centralnem skladišču je rok približno 8-15 dni brez dotiska, za blago z dodelavo se rok podaljša za okrog 7 delovnih dni (v novembru in decembru do 15 delovnih dni) od potrditve dogovorjenih plačilnih pogojev in predlog za tisk. Dobava blaga s strani prodajalca je zavezujoča, ko je s strani kupca prejeto plačilo na naš TRR oz. prejeta naročilnica na osnovi ponudbe. Za dobavo blaga jamčimo do razprodaje zalog. Večina vzorcev poslovnih daril in promocijskega materiala je na ogled v razstavnem prostoru! Za naročila vzorcev dodatno zaračunavamo dostavne stroške (za blago iz tujine so dodatni stroški) in manipulativne stroške.

Piškotki

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na disk računalnika. Ko dovolite uporabo piškotkov, se datoteka shrani in piškotek pomaga analizirati promet na spletni strani.

Piškotke uporabljamo za pregled uporabe spletnih strani ter v pomoč pri izboljšavi naših spletnih storitev. Podatki se uporabljajo izključno v statistične namene.

Piškotki nam omogočajo pregled nad tem, katere strani se vam zdijo uporabne in katere ne. Piškotek v nobenem primeru ne posreduje vaših osebnih podatkov, razen tistih, katere nam posredujete sami. Prav tako nam ne omogoča dostopa do vašega računalnika ali podatkov na njem. Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov ima privzeto omogočene piškotke, vendar jih lahko po želji ročno izklopite.

Cene

Vse cene so v € in so podane brez 22% oz. 9,5%DDV-ja, veljajo do razprodaje zalog oz.do večje spremembe tečajev USS/EUR Narodne Banke Slovenije. Cene so podane za kos in ne vsebujejo stroška dodelave in prepakiranja. Dekoracije pri artiklih niso predmet prodaje in niso vštete v cenah. Cene veljajo fco prodajalec, transportne stroške poravnava kupec oz.po dogovoru. Če ni drugače dogovorjeno pošiljamo po hitri pošti. 

AKCIJE
Ponudba artiklov na akciji velja za večje količine in vrednosti nad 500,00€ + ddv, v kolikor pri akcijskem artiklu ni navedeno drugače.
Za minimalne količine veljajo redne cene.

Reklamacije

Reklamacije sprejemamo v 8 dneh po prevzemu blaga, razen pri osebnem prevzemu. Za artikle, ki niso bili potiskani pri nas, se reklamacija ne more upoštevati, saj so napake ali poškodbe lahko nastale v času dodelav. Slike so simbolične. Za morebitna odstopanja od barv in kvalitete blaga ne jamčimo. Pri oblikovanju strani je lahko prišlo do napak pri cenah ali artiklih, za katere ne moremo odgovarjati. Za reklamne in promocijske artikle ni garancije. Ustrezno rešitev bosta kupec in prodajalec iskala sporazumno glede na dane možnosti.

Plačilni pogoji

Minimalno neto naročilo blaga je 100,00€ + DDV (z upoštevanimi minimalnimi pakiranji). Plačilo prejetega blaga se izvede na TRR po dogovoru glede na zavarovanje plačila. Do poplačila celotne vrednostina računu je blago v izključni lasti prodajalca PAMP d.o.o., Ljubljana. Za vse zamude pri plačilu zaračunavamo zakonite zamudne obresti. Za vse nove kupce je plačilo po predračunu.